Moduly na CIB CFox, hotel 21.03.2020 10:19 21.03.2020 10:19

C-KY-0001R je skleněný nástěnný ovladač s kapacitními tlačítky určený pro PTZS systém. Obsahuje RFID čtečku, čidlo teploty, dva univerzální vstupy pro připojení dalších čidel teploty (např. teplota podlahy, venkovní teplota), okenního kontaktu, vypínače apod. Umožňuje standardní funkce PZTS systému (dříve EZS) a to zastřežení, odstřežení, režimy plášťové ochrany, bypass čidel, noční režim a další. Zároveň umožní i zobrazit další informace o stavu objektu, včetně teplot, energetických veličin apod. V běžném provozním stavu může např. zobrazovat teplotu místnosti nebo venkovní teplotu a nahradit tím i interiérový ovladač vytápění v dané místnosti. Skleněná klávesnice je podsvícena a intenzitu lze plynule regulovat.

Tabulka základních parametrů modulu: catalog.tecomat.cz/produkt/c-ky-0001r

 

Ovládání

Modul se ovládá pomocí 16 kapacitních tlačítek (Obr. 1), u kterých je detekován krátký a dlouhý stisk. Prodleva dlouhého stisku je nastavitelná v inicializaci modulu stejně tak jako zvuková odezva na stisk.

 

Obr. 1 Skleněná klávesnice modulu

 

 

Obr. 2 Displej modulu

 

Modul C-KY-0001R se instaluje na instalační krabici, popis upevnění a vhodných krabic je popsán v článku C-RC-0005R, pouze je o 90° otočen.