Projekční SW CAD, projekt, projektování, schéma 21.02.2020 13:19 21.02.2020 13:19


Společnosti TECO a TECHNODAT připravili pro projektanty nový balík podpory pro platformu Engineering Base. Tato podpora zahrnuje katalog grafických symbolů a odpovídajících textových údajů. K dispozici jsou nyní data pro produktovou řadu PLC Tecomat TC 700 a nově aktualizovaná a rozšířená data pro produktové řady PLC Tecomat Foxtrot, sběrnicové instalace CFox a bezdrátové instalace RFox.

Připravená podpora produktů společnosti TECO tak umožňuje projektantům jednodušší a rychlejší použití těchto výrobků ve svých projektech. Výsledkem je nejen redukce času při hledání a následné definici prvků v projektu ale i minimalizace běžných chyb které vznikají při ruční definici prvku (označení pinů, typy a počty vstupů/výstupů, typové označení, rozměry apod.).

Engineering Base je nastupující inženýrská projekční platforma nové generace založená na současné IT architektuře. Engineering Base umožňuje zpracování on-line propojené elektro, procesní a MaR dokumentace v rámci jedné společné databáze. Tato platforma nachází široké uplatnění napříč všemi obory průmyslu od malých projektů v průmyslové automatizaci, výrobě rozváděčů, automatizaci budov, elektroinstalací v dopravní technice až po rozsáhlé projekty v energetice, plynárenství či petrochemii. Více informací na www.engineeringbase.cz.

Připojené dokumenty