Ovladače, displeje inteligentní dům, ovladač 27.02.2020 18:16 27.02.2020 18:16

Pro ovládání pomocí IR dálkového ovladače (příjem IR kódu) nebo pro vysílání IR kódů (vysílání IR) je k dispozici modul C-RI-0401R, který se skládá z vestavné části (vlastní elektronika modulu, připojení na CIB), samostatně k dispozici jako C-RI-0401S a designové části, realizované v požadovaném designu - modul na zeď s vestavěným IR vysílačem a přijímačem s čidlem osvětlení a teploty, dodávaný pod objednacím číslem TXN 133 47 (přesná skladba objednacího čísla a další informace je dle katalogu produktů a popř. dohody s obchodním oddělením firmy Teco a. s.). 

Modul umožňuje i zakázkové provedení viditelné části (dle designu elektroinstalace, neosazen všemi prvky – např. vynechat čidlo osvětlení, nebo naopak IR část), nebo i speciální provedení dle požadavku zákazníka (vestavba IR vysílače do zařízení apod.). 

Zároveň umožňuje vzdálené umístění IR vysílače a IR přijímače (např. v různých místnostech nebo jiných stěnách téže místnosti) – pak se modul dodává v provedení C-RI-0401S a k němu samostatně vlastní IR přijímač a vysílač (elektronické součástky), které si již zákazník sám mechanicky instaluje a zapojí.